Mammas lilla busfrö

Tack och lov så somnade min älskade prins om vid 7tiden och då fick även jag sova i två timmar till. När vi sen vaknade igen så var lillbusen på toppenhumör och ville springa runt och busa i sin söta, nya pyjamas.

Filip

Som ni ser så har han ett litet sår på sin näsa.. Det fick han här om dagen när han sprang omkring ute. Han är en riktig liten vilde nu så lite skrapsår här och där får man nästan räkna med. 🙂

tittut

Det roligaste som finns nu för tiden är att leka ”Tittut”. Han gör det med nästan allt. Antingen gardinerna, filtar, sina egna kläder eller händerna. Han kan hålla på timvis känns det som utan att tröttna. Det är så underbart att se hur han glädjs åt vissa saker. Mitt lilla busfrö.

Pyjamas_till_barn

En sak som jag för övrigt tycker är så svårt att hitta till bebisar och barn är den perfekta pyjamasen. Filip har så lätt för att sparka av sig sitt täcke när han sover så han hade en sovpåse när han var liten så att han inte skulle bli kall. Sen ett tag så sov han med strumpor, men hur bekvämt kan det vara att sova med sockar på fötterna? Det skulle inte jag gilla i alla fall. Så när vi hittar pyjamaser med fötter på så jublar vi alltid lite extra högt! Igår hittade jag denna supersöta på rean på Lindex.

barn_pyjamas_Lindex

Sen är det ju ett superplus också när pyjamaserna har dragkedja på. Det är så himla mycket lättare än när det är tusenvis med knappar på som man måste få knäppt på ett litet barn som inte kan ligga still.

busunge

Nu ska vi snart hoppa ur våra pyjamaser och gå ut på en promenad. Denna dagen blev rätt så konstig eftersom vi vaknade så tidigt och sen sov middag innan många ens har hunnit gå upp för dagen. Men Så kan det gå ibland och att ha barn gör att varje ögonblick blir oförutsägbara och är väldigt svåra att planera. Filip är den som bestämmer och idag blev det som det blev. 🙂 Jag är i alla fall glad över att jag fick sova lite till så att jag klarar av att hålla igång i min lilla älsklings glada och sprudlande lekhumör!

busunge

9 reaktioner på “Mammas lilla busfrö”

 • biggeros skriver:

  Vilket litet charmtroll!! Friska barn ska ha lite skrubbsår!! Härligt med lite liv och rörelse då är det även skönt med att de små pyrerna har en tidig kvällsrutin÷)

 • Ekenäsliv skriver:

  Alltså vilken liten sötnos !!!!
  Jag ska snart hämta min lilla fröken söt på skolan, sen ska vi in till stan och kanske shoppa lite och självklart fika:)
  Ha en fin fredag!
  Kram Anna

  OSLOFRU SVAR:
  Så mysigt! Hoppas ni får en trevlig helg /)

 • koehler skriver:

  men ååh sötis!

  Tack för din fina kommentar, ska absolut prova det! =) Kram!

 • Jonna skriver:

  Hej och tack för din hälsning på min blogg! Då hittade ju jag till din 🙂
  Jag har lagt till dig i min blogglista.
  Vad kul att du bor i Norge! Jag har många vänner där, och faktiskt så bor en av mina kusiner i Oslo-området.

  Önskar dig en trevlig dag!
  Kram Jonna

  OSLOFRU SVAR:
  Så kul! Norge är fantastiskt fint land 🙂 trevlig helg på dig med fina du !

 • Christin skriver:

  Så söt pyjamas! Bra att den var på rea 🙂 Ha en trevlig helg! Kram

 • ISA skriver:

  de är så söta när de är nyvakna <3 är barnvakt åt en 10 månaders nu, världsgosig på morgonen i sin pyjamas!

  OSLOFRU SVAR:
  Så mysigt 🙂

 • Amanda skriver:

  Filip verkar vara så glad hela tiden, jag har nog aldrig sett någon som alltid ska le, skratta och busa så mycket som han gör på bilderna du tar och lägger upp på honom. Hoppas lillebror är likadan som brorsan, då jävlar blir det liv i huset 😉 Kram och trevlig helg!

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi jo han är en väldigt glad liten pojke för det mesta! Hoppas också att lillebror blir en kopia 🙂 kram

 • Mamma Malin skriver:

  Haha, här är det tvärtom. Dragkedja är visserligen att föredra men avskyr pyjamaser med fötter på 😉 Smaken är ju som baken!

  OSLOFRU SVAR:
  Jasså gör du? Hehe, jo, det är olika från barn till barn såklart vad som passar! 😉

 • Miki skriver:

  Så söt^_^=
  Han set ut som ett riktigt litet busfrö^_^=

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *