Blommor och blad

Vilken härlig mässa vi var på idag. Det fanns massa fint att se på och vi fick massor av inspiration till vår egen tomt.

hagemessen_jessheim

Dom hade massor av utemöbler, men det har vi redan köpt så det var egentligen lite ointressant, men däremot hade dom massa fint till trädgården och nu längtar jag massor till jag kan ha mitt eget lilla land med blommor, örter, frukter, grönsaker och bär.

trädgårdsinspiration

Vi fick tillbud på 20% om vi beställde färdiga rullar med gräs, så det gjorde vi! 😉 Åå vad jag längtar nu tills vi har en fin och grön gräsmatta att gå på i sommar.

inspiraton_till_uteplatsEfter mässan så var vi rätt så hungriga så då åkte vi hem och grillade korv på baksidan medan Filip sov middag.

grilla_korvVi har dessutom hunnit med och fixa lite ute på gården. Jag har målat och sen har vi hjälpts åt att bygga vindskyddet på poolsidan. Det går faktiskt rätt så fort när man är två, plus att det är så himla kul att vara ute och fixa tillsammans.

Nu kommer snart David hit så jag tänkte sätta igång att baka en supergod äppelkaka som min mormor hade gett recept på till min mamma. Hihi. Hoppas bara att jag lyckas göra den lika god som henne, för den är verkligen himmelskt god! 🙂

 

3 reaktioner på “Blommor och blad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *