Oslotur

Vilken fantastiskt underbar dag vi har haft idag! Vi åkte in till Oslo strax innan 12 och började med att träffa upp min bror och hans tjej på en promenad. Vi gick till Aker Brygge och sen vidare till restaurangen Cafe Skansen vid fästningen för att äta lite lunch.

cafe_skansen_osloDet var så otroligt varmt ute idag så vi kunde faktiskt sitta ute och äta. Flickorna beställde andconfitsallad och pojkarna musslor.

cafe_skansen_oslo

Musslorna var tydligen ingen höjdare och killarna blev besvikna att dom inte fick pommes och aioli till (som man annars alltid får) och när jag hade ätit nästan hela min sallad så upptäckte jag ett hårt ben från anden! Jisses, tänk om jag hade satt det i halsen!! Men jag sa till servitrisen så hon drog av halva priset.. Det var väl alltid nåt, men fruktansvärt dåligt ändå, sånt får bara inte hända på en fin restaurang tycker jag.

aker_brygge_oslo

Efter lunchen gick vi vidare och köpte kaffe och glass. På Karl Johan har dom Ben and Jerrys som är min absoluta favorit glass!

ben_and_jerrys_Oslo

Sen tog vi våra glassar och promenerade vidare i Oslo.

ben_and_jerrys_karl_johan_oslo

Det var 20 grader och det var inte länge vi kunde ha våra jackor på oss, utan kunde gå i tshirt utan att frysa. Tänk vad härligt, nu är sommaren nästan här!

scandic_edderkoppen_OsloSå gick vi förbi detta vackra trädet och var ju bara tvungna att stanna och skåda. 🙂

blomträd

Jag fullkomligt älskar våren då allting slår i blom och vaknar till liv. Efter många timmars promenerande i Oslo så började Filip bli lite trött så då började vi dra oss mot bilen för att åka tillbaka hem. Nu tänkte vi fortsätta greja här ute. Det är så otroligt fint väder (som jag sagt nu hundra gånger) så då känns det så skönt att vara ute och fixa. Vi är faktiskt snart klara med vindskyddet , så jag lägger upp bild när vi är klara så får ni se vad ni tycker! 😉

Sen ikväll blir det grill och möjligen att vi till och med kan äta middagen ute idag! Underbar dag idag!! <3

4 reaktioner på “Oslotur”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *