Flip flop

Alltså hur härligt är inte livet just nu? Filip sov i en timma, vilket är alldeles lagom och under den tiden fick jag ätit min lunch ute och svettats ordentligt i solen. Först satt jag i jeans, tshirt och gympadojjor, men det slutade med att jag sprang upp och bytte om till shorts, bikini och flip flop.

Sen såg jag att mina ben var lurviga efter vintern, så det var bara att springa och hämta rakhyveln och ta bort all vinterpäls! Äntligen är jag människa igen! 😉

flip_flop

Men allvarligt talat, vad hände med våren? Den försvann och gick rätt på sommaren istället. Det är seriöst så varmt så jag fick ringa och be min man köpa med sig solskyddsfaktor och så fort han kommer hem ska vi fylla poolen och sätta den på perfekt temperatur för nu är det nästan dags för första doppet kan jag lova!

Å vad jag älskar det här! Det är som att jag blir en helt ny och bättre människa när sommaren börjar komma. Allt föds liksom till liv igen, till och med min gamla orkide som har varit död hela vintern. Helt otroligt och jag trodde seriöst att jag skulle tappa hakan när den blomstrade till härom dagen!

orkide

Det är en fascinerande blomma det där 🙂

7 reaktioner på “Flip flop”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *