Pausar lite

Hej på er!

lila_tshirt_Lindex

Nu har jag precis lagt Filip för en middagslur och jag måste bara säga att denna lilla tupplur som han tar mitt på dagen är guld värd och är ingenting vi har planer att sluta med!  🙂 Det är så skönt att få lite tid för sig själv och slippa att konstant hålla ett öga på mitt vilda lilla charmtroll. Många av er tipsade om att korta ner på tiden då han sover på dagen, men jag tror faktiskt inte det hjälper min lilla prins, utan är han trött och vill sova så måste han få göra det. Men däremot så försöker vi lägga han innan kl 12 så att middagssömnen inte kommer så tätt inpå läggdags sen..

Så nu, i alla fall, ska jag sätta mig ner ute i solen och avnjuta en mumsig lunch i lugn och ro. Kram kram <3

2 reaktioner på “Pausar lite”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *