Stentrappa

Godmorgon på er!

Igår blev det väldigt, väldigt sent för oss och vi kom i säng närmare midnatt än någonsin tidigare sen vi fick barn. Så därför var det rätt så skönt att Filip sov hela natten och gav mig en sovmorgon ända till 8.30!

Varför det blev så sent igår var bara för att vi kom hem på eftermiddagen från Oslo och då satte vi igång och byggde ute på vår tomt och så glömde vi helt av att äta, så grillen tände vi inte fören vid niotiden på kvällen. Vi tycker det är så roligt att greja med vårt hus och det är skönt att bli färdig. Så här blev resultatet på stentrappan som min man och David byggde till ingången förresten:

stentrapp_framsidan

Det känns jätteskönt att äntligen ha en ordentlig ingång nu och snacka om att jag längtar efter att få lägga gräs och stenplatting så att allt blir helt färdigt utvändigt. Där ni ser att det är grus ska det vara sten och där det är brunt ska det vara gräs.

sector_alarm

Är sjukt stolt över min man som fixar så mycket och fint blir det också! Och så här ser det ut kvällstid:

ingång_kvällstidOm ni inte minns hur det såg ut före så kan ni se HÄR

Idag skiner solen och det ska den tydligen göra hela veckan med upp mot 20 grader! Underbart! Så idag ska vi säkert vara ute och fixa en massa också när M kommer hem. Men innan det så ska jag och Filip bara leka och ha det skoj och när han sover middag ska jag måla balkongen. Imorgon kommer en väninna hit med sin son och det ska verkligen bli superkul eftersom vi inte träffats på många år och det blir så kul för Filip att få en liten kompis att leka lite med.

Sen på onsdag har vi inga direkta planer men på torsdag kommer min mamma hit en kort snabbis och då ska jag hämta henne på flygplatsen och sen åka in till Oslo och äta middag. Så det ser jag verkligen fram emot! Jag älskar min mamma så mycket och jag hatar att vi bor i olika länder och ses så sällan. Men som jag sagt en miljon gånger tidigare – då blir det desto roligare när man väl ses! 😉

Så denna veckan tror jag, med andra ord, kommer att gå väldigt fort och sen är det ju bara en vecka kvar till min man går ut på pappapermition!! Tjohoo! Och då har vi hela sommaren tillsammans! Guuuud så underbart! 🙂

10 reaktioner på “Stentrappa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *