Ny bästis

Vilken supermysig dag vi har haft idag med Malte och Amanda! Snacka om att jag blev positivt överraskad när det första Malte gjorde var att ge mig en kram. Då smälte mitt hjärta lite grann – vilket charmtroll! 🙂

amanda_malte_playdate

Filip och Malte fann tonen nästan med en gång och hade jättekul ihop hela dagen. Det var härligt att dom trivdes så bra ihop så att jag och Amanda kunde prata om allt som hänt i våra liv dom senaste åren då vi inte träffats, samtidigt som vi åt lunch och sen fikade med några jättegoda vanlijbullar som hon hade med sig.

vaniljbullar_recept

Å så söta pojkarna var tillsammans. Dom jagade varandra och sprang runt och skrattade, kan detta vara en ny bästis kanske? 😉

playdate

Sen när dom kom ikapp varann så stannade dom och klappade händerna och skrattade ännu högre – vilka goingar!

Det var kul att se hur bra dom trivdes ihop nu och det kommer helt säkert bli fler sånna här dagar i sommar med massa bus och lek. Sen är det ju hur kul som helst att både jag och Amanda är gravida igen och har BF/termin nästan samtidigt, bara en månad isär. Tänk att vi har bott, i princip, grannar så länge utan att träffats. Det får det bli ändring på! 😉

barnlekar

Dagen har som sagt varit jättemysig och nu längtar vi redan till nästa playdate! 😉

5 reaktioner på “Ny bästis”

 • Denise skriver:

  Vad roligt med nya vänner för både stora och små! 😀

 • Nathalia skriver:

  Vad roligt med nya vänner. Smälder när jag ser bilderna på små killerna,så otroligt fina dom är.

  OSLOFRU SVAR:
  Eller hur är dom ursöta tillsammans 🙂 hihi

 • Emmelie skriver:

  Så coola killar! Lekdejter är det bästa men mammaledigheten 😀

  OSLOFRU SVAR:
  Eller hur! 😉

 • Jennie skriver:

  Men alltså! Jag har ju helt missat att gå in och läsa din blogg på ett bra tag trots att du alltid varit en av mina favoriter, hur kunde jag glömma det?! Och nu ska ni ha ett barn till. Åh vad härligt, jag smälter 😀

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi så sött av dig, vad glad jag blir! 🙂

 • sabina skriver:

  åååh vilka snygga byxor filip har!! 😀

  OSLOFRU SVAR:
  Tycker du? Tack! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *