Vindskyddet klart!

Halloj! byggarbete

Nu har vi jobbat och slitit med det här vindskyddet som jag har snackat om en del, men nu är vi äntligen klara!

pool

Tur att hela familjen är med och hjälps åt 😉

vattenpass

Vi bestämde oss för att göra exakt lika dant som på andra sidan altanen då vi inte vill känna oss för instängda. Plus att vi har så fin utsikt ut mot skogen som vi vill se när vi badar i poolen. Så här blev det:

rotting_utemobler

Den röda kontainern som ni ser kommer inte stå där länge till, utan är bara där så länge dom bygger hos grannen. Så sen kommer det vara skog som utsikt och det var därför vi valde att inte bygga vindskyddet ända ut till poolkanten. När det kommer till insyn från grannen så är det ingen fara i detta läget då deras tomt ligger längre bak än vår, plus att vi kommer att ha staket eller häck som täcker insynen från grannen i framtiden..

Eftersom terassen går ut en bit på sidan så fick vi en dörröppning in som skiljer sig en aning åt från andra sidan. Detta tyckte jag blev superbra och praktiskt eftersom man slipper att gå runt för att komma in på terassen.

vindskydd

Så vad tycks? Tycker ni det blev fint?

parasoll

7 reaktioner på “Vindskyddet klart!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *