Gravid v.22

Godmorgon alla underbara!

Idag går jag in i graviditetsvecka 22 och visst känns det som att tiden bara rusar förbi? Egentligen var jag i v22 i måndags enligt dom första beräkningarna, men när vi var på sista ultraljudet på Ahus så satte dom 5 september istället för 2a, så därför blev v.22 framflyttat 3 dagar. gravid_v22Först tyckte jag det var lite segt att gå ”tre dagar extra”, men det blir ju inte riktigt så, utan bebis kommer när bebis vill oavsett vilket datum vi har satt som BF (termin).

lindex_underwearFilip kom faktiskt på förväntat förlossningsdatum och det är väldigt ovanligt har jag hört? Dom flesta kommer antingen för tidigt eller går över tiden. Så vi får se hur lillebror bestämmer sig för att göra! 😉

mammaoutfitGraviditeten flyter på väldigt bra. Jag känner mig vacker och är en stolt mamma. Det är kul att folk börjar påpeka att jag är gravid på stan och så. Innan har jag nog bara sett lite mullig ut, men nu visar jag stolt upp min lilla, runda, fina mage.

underkläder_lindexDenna otroligt vackra kimono är från Lindex och det är även mina underkläder. Dom har otroligt sköna bhar och trosor utan sömmar och hårda kanter. Det är viktigt att klä sig bekvämt när man är gravid och även att klä sig fint tycker jag. Man känner sig så mycket fräschare på något sätt om man vet att man har fina underkläder och kläder på sig.

mamma_underkläderSå, hur mår jag nu? Jo, allt går faktiskt förvånansvärt bra för mig. Jag känner mig lättare (även fast jag har gått upp totalt 8 kg) och har mer energi. Jag har lite ont i ryggen, men annars inga andra fysiska besvär. Aknen är tyvärr kvar, men håret och naglarna växer fint och likaså mina bröst. Jag har gått upp ungefär 1 bhstorlek och sist jag var gravid med Filip så gick jag från en liten C-kupa till stor E. Så jag var nästan beredd på att det skulle växa på den fronten denna gången också! 😉 Jag har inget illamående, men jag är oerhört sugen på mat hela tiden, dock inte godis så det är ju bra! Jaa, vad ska jag säga, graviditeten är fantastisk nu och jag glädjs bara för varje dag som jag får gå och bära på vårat barn. Nästa grej som sker i graviditetsväg är att vi ska göra ett 3D-ultraljud i Stockholm 8 maj, så det ser vi verkligen fram emot! Det ska bli häftigt att få se hur lilla pyret där inne i magen faktiskt ser ut.

Om jag mår så här bra resten av mina 18 veckor som gravid så har jag faktiskt inte så mycket alls att klaga på tack och lov. Hoppas, hoppas, hoppas det håller sig så här!

19 reaktioner på “Gravid v.22”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *