Shades

Herregud, idag sov Filip till klockan 10! Ni vet ju att vi hade lite problem med att han var vakne på nätterna, men det har faktiskt blivit betydligt mycket bättre och nu är det nästan för bra 😉 Vi lägger honom klockan 19.00 och i går vaknade han till kl 22, men somnade om med en gång och sov sen ända till 10. Helt otroligt så skönt!

Som vanligt, den senaste tiden, så har vädret varit sommarlikt och därför är vi såklart ute hela dagen och lekt.

solbrillor_barn

En sak som vi har väldigt svårt att hitta till Filip är bra solglasögon. Han har flera stycken, men dom sitter ju på honom i några minuter innan han tar av dom och vägrar sätta på dom igen. Det känns näst intill hopplöst att sätta på honom några överhuvudtaget, men det känns ju som att solen är så stark nu och att han borde skydda sina små fina ögon. Så om det är någon som har ett tips på bra solglasögon till barn som sitter på plats så får ni gärna hojta till! 😉

solglasogon_till_barn

Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka och hämta världens bästa kvinna på flygplatsen. M har kommit hem och ska vara med Filip resten av dagen så att jag kan åka och umgås med min fantastiska mamma. Hon är här i Oslo pga jobb och då passar vi såklart på att ses så mycket vi kan! Jag vet inte om ni har fått med er det, men min mamma betyder verkligen Allt för mig. Hon är den finaste jag vet rakt igenom och är en sann förebild för mig. Hon är min bästa vän och jag älskar henne så otroligt mycket. Vi pratar med varandra i timvis varje dag och jag skulle verkligen önska att hon bodde närmare. Men vi pratar som sagt jämt och ses så ofta det går och nu längtar jag massor till klockan ska bli 16.00 så jag får krama min älskade mamma igen! <3

11 reaktioner på “Shades”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *