Teketopa och surprise

Godmorgon!

Igår på eftermiddagen så sa jag hejdå till min älskade lilla pojk och min stora fina man för att åka och hämta min mamma på flygplatsen.

ytterdorr_inspiration

Efter att jag hämtat upp min mamma så åkte vi raka vägen in till Oslo så att hon kunde checka in på sitt hotell. Efter det så tog vi en promenad till Teketopa – Apoteket baklänges ; ) Det är en restaurang som är i ett gammalt apotek, så inredningen har dom försökt bevara så gott det går vilket är väldigt coolt.

mamma

Världens finaste mamma

Väl där så pratade vi om allt möjligt som bara vi kan prata om. Det var så underbart att ha henne hos mig, även fast det bara var för några timmar.

Menyn på Teketopa är fantastisk och jag skulle gärna beställt allt, men fick välja en rätt och ville prova något som jag inte ätit förr, nämligen Svinenacke.

meny_teketopa_osloTro det eller ej, men det var riktigt, riktigt, riktigt gott faktiskt!

teketopa_oslo

Efter att vi hade ätit upp så började mamma kolla på sin klocka så väldans mycket så jag började såklart fundera på vad det egentligen var för tid hon behövde passa och efter en stund så sa hon.. ”Nä, nu kan jag ju inte hålla mig längre. Din man har en överraskning till oss, det enda jag vet är att vi måste vara på Grand Hotell kl 18.45”

grand_hotell_osloOj så spännande! Och det här är verkligen typiskt min man att överraska så här. Jag hade ingen aning och jag förstår egentligen inte varför han bestämde sig för att överraska mig just idag då jag varken fyller år eller har någonting annat att fira.. När det kommer till min man och surprises så kan Allt hända. När jag fyllde 24 så körde hans bror ut mig till Rygge flygplats utan att jag hade den blekaste aning och där hade M packat min väska och tagit med mitt pass för vi skulle tydligen på en långweekend till Polen!! Haha, helt otroligt. Och när jag fyllde 25 så fick jag sitta med ögonbindel i bilen tills vi kom fram till Strömstad Spa. Väl där så hade han bookat sviten och i rummet så var hela min familj! Alltså, jag slutar med andra ord aldrig förvånas över min man och hur fantastisk han är med att vilja överraska mig. Så när mamma sa att han nu hade något på gång så pirrade det till i hela min kropp av förväntan!

Vad vi fick göra igår på Grand Hotell berättar jag lite senare 😉 Nu vakna Filip! Kramkram! 😉

4 reaktioner på “Teketopa och surprise”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *