Färska bär

Godmorgon!

Hur underbart är det inte att starta morgonen med en massa, goda, färska bär? 😉

jordgubbar

Är det någonting vi älskar i denna familjen så är det frukt och grönt. Vi har alltid hela kylen full med allt från äpplen, päron och melon till goda bär som jordgubbar, hallon och blåbär. Mina gravidcravings har inte varit godis denna gången utan istället allt som är gott och nyttigt, så det är ju bra! 😉

jordgubbarIdag är vädret lite sämre så därför tänkte vi åka en sväng till stan. Jag har en lång lista på saker jag skulle vilja få fixat och köpt, men som aldrig blir av. Så varför inte bara börja bocka av listan en dag som denna när det ändå inte finns någonting annat att göra? 😉

Hoppas ni har en fin start på denna helgen allihopa! Kramar S

4 reaktioner på “Färska bär”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *