Varsågod, du får!

Godmorgon!

I natt fick vi sova hela natten och vakna upp tillsammans hela familjen med solen strålandes in i vårt sovrumsfönster. Det finns inget bättre än att få vakna upp hela familjen tillsammans och om bara fyra dagar så går min man ut på föräldrapermission och är hemma med mig och Filip hela sommaren och börjar inte jobba igen fören 1 september! Huuuuur skönt är inte det!? Vi kommer ha världens bästa sommar tillsammans! 🙂

nuk_napp_bebisNär vi kom ner till köket så fick jag ett extremt sug efter kaffe. Det var fasiken första gången det hände sen jag blev gravid och jag har bytt ut kaffet mot te, varje morgon sen dess. Men idag fick jag en kopp kaffe och till det plockade vi fram lite bär. Filip var så söt och kollade försiktigt på hallonen.. ”Ska jag få dom här?” 

barn_matar_pappaHan ville inte äta något hallon själv, men han ville gärna mata mig och M med varannat hallon var ända tills dom tog slut. Vilken liten going. Samtidigt som han matade oss så sa han ”Mmmmm, mmm!” och var så lycklig över att vi tyckte det var gott. Sötnos!

frukt_till_barnbarnmat_Idag är det helt fantastiskt skönt väder som jag nämnde tidigare så idag ska vi vara ute hela dagen och fixa på tomten. Jag tror faktiskt att vi kommer måla färdigt idag, så då får ni se resultatet på hur det blev med vitmålad balkong bland annat.

Nu ska vi äta söndagsfrukost, bären och kaffen gjorde mig nästan bara mer hungrig! 😉 Kram på er!

9 reaktioner på “Varsågod, du får!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *