Den här tiden förra året

hotell_goteborg

Jag och min man för ett år sen..

En sak som är väldigt kul med att ha en blogg är att man kan gå tillbaka och se vad man gjorde vid samma tid förra året och April månad var en månad med massa förväntningar och en stor längtan efter att få flytta in i vårt drömhus som vi då höll på att bygga.

byggprocess

Vi åkte ut till huset så ofta vi kunde bara för att komma bort lite och försökte föreställa oss hur det skulle vara att snart flytta in.

dromhuset

Att få bygga sitt eget drömhus är så häftigt och verkligen en upplevelse som jag skulle önska att alla fick möjlighet till att göra. Vi är så glada över att få bo precis där vi vill och i ett hus som ser ut precis som vi vill.

Annars var April en väldigt mysig månad med fint väder och många underbara stunder. Jag satt ofta ute på balkongen i lägenheten och solade mig mellan amningarna och medan Filip sov. Jag kommer ihåg att jag var så glad över att vara mamma och att min kropp började gå tillbaka till var den var innan jag blev gravid.

brun_utan_sol

Man glömmer faktiskt rätt så fort vad som har hänt och vad man har gjort. Det känns alltid som att man planerar saker framåt och lever för dagen som går. Men ibland är det faktiskt lite kul att kolla tillbaka och minnas alla fina stunder man haft tillsammans också.

magnum_mandel

Bilder är det bästa jag vet! Jag minns liksom känslan jag hade när jag och min man köpte dom här glassarna och mumsade i oss i solen medan Filip sov i vagnen. Jag minns var vi satt, hur det kändes, vad glassen smakade och hur glad jag var över att bara få vara. Jag ska nog sätta mig och bläddra igenom lite bilder och framkalla dom som ger mig goa och glada minnen och sen hänga upp dom i huset. För stunder som dessa vill man inte glömma bort!

6 reaktioner på “Den här tiden förra året”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *