Ny vecka

Godmorgon!

kaffekoppMåndag och ny vecka. Här sitter jag med min kaffekopp och njuter av ett rykande gott kaffe med mjölk i. Nu har jag verkligen tröttnat på te, som jag har druckit dom senaste månaderna sen jag blev gravid. Nu är det kaffe som gäller igen – Mums så gott att starta dagen såhär.

skinnfåtölj

Nu är det bara 4 dagar kvar som min man jobbar innan han går ut i permission och jag känner bara i hela kroppen hur glad jag är och hur mycket jag ser fram emot att denna veckan ska nå sitt slut!

inredningsdesign

Idag skiner solen jag ska vara med min älskade pojke och leka en massa i det fina vädret och sen när han sover så ska jag finputsa på målningen på huset och sen ska jag med nöje lägga bort penslarna och aldrig mer måla igen! Eller i alla fall inte dom närmsta åren 😉

inredning_inspiration

Förresten, söt kopp va? Den köpte jag till min man efter vi hade dejtat några få gånger. Jag var så himla kär i honom och ville visa att jag tyckte om honom och ”Glad i dig” betyder mer eller mindre att ”Jag älskar dig”. Men det gjorde jag ju vid första ögonkastet så det var väl sött av mig att köpa den så tidigt i vårt förhållande? 😉 Tyvärr gick den sönder när vi flyttade in i huset, men det gör ingenting för den går att dricka ur i alla fall och en kopp som denna har så mycket mening och betydelse så den får självklart vara kvar i vårt hem i många, många år till framöver oavsett att den är lite sönder i kanterna.

Hoppas ni får en fin start på veckan allihopa!

Kramar S

3 reaktioner på “Ny vecka”

 • Ylva skriver:

  Jättefin mugg ju 🙂

  Jag var i Oslo i helgen, supertrevlig stad 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Jasså var du? Eller hur är den! Älskar Oslo 😉

 • lo skriver:

  Hej ! Skulle vara intressant om du berättade hur föräldrarledigheten ser ut i Norge . För mamman o pappan.
  Kul att jämföra ! (med sverige ) Ha en skön sommar )

  OSLOFRU SVAR:
  Hej! Man har 49 veckors permission i Norge om man väljer att ta ut 100% föräldrapengar. Annars har man 59 veckor om man tar ut 80%. Pappan har alltid 14 veckor som han inte kan ge bort till mamman, men det är valfritt om han väljer att ta ut dom eller inte. Sen har även pappan 2 veckor direkt efter att bebisen fötts. 🙂

 • ullie skriver:

  Men åhhh. bara så mysigt med såna där koppar o sånt som man är lite kär i . fått av sin älskdade eller gett . ett mysigt minne gör inget de går sönder i fall man kan laga.

  underbara bilder kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *