Ren, fräsch och hårfri

Måste bara tipsa er om denna ruskigt bra epilatorn som jag köpte i helgen. Det är sån skillnad från epilator till epilator, då vissa är bra och andra totalt värdelösa. Det handlar inte alltid om pris, utan om kvalitet i de flesta fall och den jag köpte var både prisvärd och fungerade utomordentligt!

philips_epilator

Jag har provat rätt så många olika, men denna är den överlägset bästa. Det gör såklart alltid ont när man ska noppa bort hår, men den här var ändå rätt så smärtfri och nu är jag len som en babyrumpa från topp till tå! 😉

epilator_philipsMin man mår inte så bra idag, så jag ska rå om honom lite extra nu och bädda ner honom i soffan. Resten av dagen kommer nog därför bestå av massa gott snacks och någon bra serie från Netflix. <3

5 reaktioner på “Ren, fräsch och hårfri”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *