Seperationsångest

Idag har Filip varit väldigt gosig och så fort jag har lämnat han i en sekund så har han blivit ledsen. Jag tror det är en liten fas han är i just nu då han behöver lite extra närhet och kärlek.

mammalivetDen enda nackdelen är att jag inte får gjort någonting alls för mig själv, men det gör ingenting för jag vill mer än gärna sitt och gosa och leka med världens bästa lilla pojke. Vad jag har hört så kan barn gå igenom en fas med seperationsångest och om han har det jobbigt när jag lämnar honom så ska jag såklart inte göra det.

barnleksaker_onlineTraktor, bilar och allt med en motor är det bästa Filip vet. Skillnaden nu är att han inte kan leka själv, utan vill gärna att jag sitter med honom hela tiden. <3

separationsangest_barnMen som sagt så är jag mer än gärna med Filip och om han har en liten period där han vill vara nära sin mamma så ska han självklart få vara det.

Nu ligger han däremot och sover och ska jag vara ärlig så känns det lite skönt att få slappa lite. Jag ska äta lunch och sen städa undan här hemma så att det inte ser ut som ett bombnedslag när min man kommer hem i eftermiddag. Solen skiner så när Filip vaknar igen tänkte jag att vi skulle ta oss ut på en långpromenad. Helt okej tisdag, men just nu längtar jag ruskigt mycket efter helgen! Då ska vi nämligen till våra vänners stuga och hänga och det kommer verkligen bli super-duper-mega-mysigt! 😉

7 reaktioner på “Seperationsångest”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *