Klara att dra

Då var jag och min älskling klara att dra in till stan!

mammalivetFilip väger nästan 12 kg nu så därför är han rätt så tung för mig att bära, men som tur är så har jag min mage till hjälp. Jag sätter han bara där på och håller emot lite med armarna så funkar det hur fint som helst att bära. I alla fall för en kort stund 🙂

gravidFilip älskar för övrigt att trycka på självutlösarknappen och har blivit en riktigt modell framför kameran. Men han är ju mer eller mindre uppväxt med att bli tagen bilder på så det är kanske inte så konstigt att han har lärt sig att gilla det!

Nä hörni, nu måste vi köra så att vi inte kommer för sent. Allt vi skulle hunnit göra innan lunch får vänta för här hemma har det varit lite kaos att få färdigt allt till vi skulle åka. Ibland räcker liksom tiden inte riktigt till. Visst känns det som fredag idag förresten? Måste vara för att alla är lediga imorgon! Härligt är det i alla fall! 😉

 

5 reaktioner på “Klara att dra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *