Hytta på Hørte

Godmorgon!

Eller frågan är om jag ska kalla det för en ”god” morgon för denna natten har varit katastrofal! Men jag ska börja med att berätta om hur mysigt vi hade det igår.

När vi kom till Hørte till våra vänner så åt vi först en lunch och gick efter det ut på en lång promenad i det fina naturområdet.

hundkoppelFilip var snäll och höll i Chili när vi skulle ut och promenera.

promenad_i_telemark

Vilken vacker plats vi hamnat på.. Vi förstår verkligen varför våra vänner har köpt en stuga här! Det var alldeles lagom varmt ute och det var skönt att komma ut och röra lite på sig efter den rätt så långa bilturen.

nicole_och_filip

Nicole och Filip ville inte sitta i vagnen, utan båda två ville helst gå dom också.vattenfallVi stannade vid en hel del fantastiska områden där man blev fullständigt mållös av hur vackert det faktiskt var. Vattenfall, vackra bäckar och berg var bara några av platserna som förtrollade oss på vägen.

barnlekarEfter att vi varit ute en lång stund så gick vi tillbaka till hytten så att barnen kunde fortsätta leka och vi ”gamla” kunde slappa lite och fika.

hytteFramåt kvällen så blev Filip väldigt trött och då var det dags att lägga dom små så att vi kunde börja med middagen och umgås lite ute med lekar och spel så som krocket och pilbågsskytte.

pilbageTill en början så sov barnen och vi kunde vara ute och umgås när solen gick ner. Det var superskönt ute och tack vare lite eldar så var det ingen problem att sitta ute.

gustav_och_erika_hytte

 

Det var en jättemysig kväll och nu började vi alla bli hungriga och förväntansfulla på middagen.eldMen precis när maten var klar så vaknade Filip och då började tyvärr helvetet… Han gallskrek konstant till klockan var 23.00 och då gav vi upp och tog upp honom. Middagen blev inte äten och vi hade lite smått panik. Hur skulle denna natten egentligen gå.. Stackars liten har så ont av sina vattenkoppor med feber och kliande i munnen, så det var omöjligt att få honom att sova. Vid midnatt så gick vi in till sovrummet och försökte alla medel för att få lite söm. Klockan 04.00 somnade han till slut och sov till 06.45….. Ja, vi är trötta idag!

7 reaktioner på “Hytta på Hørte”

 • innebandyfrun skriver:

  Vad mysigt det ser ut!

 • Therese skriver:

  Åh vad mysigt. Vilka fina bilder. Hoppas ni har det mysigt..

 • Evelina Rydin skriver:

  Fina blider 🙂 Mysigt

 • angelicasvarld skriver:

  Trist att natten vart så jobbig! Vattkoppor kan vara hemska…tipset är att kontakta läkaren å få Tavegyl (stavning?) utskrivet…alvedon fungerar inte mot klådan/värken men tavegyl gör det!! Har fungerat super för min ena son som hade hemska vattkoppor…den andra fick endast 3 koppor å var dålig i två dagar…så det är väldigt olika.

  Men Tavegyl – kontakta BVC eller läkare så fixar dom det i ett kick du behöver säkert inte ens åka dit å visa upp honom…

  OSLOFRU SVAR:
  Tack för tipset, vi frågade läkaren om Tavegyl men dom sa att det inte hjälpte i munnen.. Men tack ändå för tips! 🙂

 • Sandra skriver:

  Vilka härliga Bilder! Sommarkänsla!

  Stackars liten på kvällen sen, vi har inte haft det än bara väntar tills de smäller till på våra små!

  Krya på honom och hoppas ni får sova!

 • Åsa skriver:

  Jättefina bilder! Ni verkar ha haft en bra helg trots vattkoppor!

 • ISA skriver:

  så vacker start men lite jobbigt slut kanske 😉 hoppas ni sover gott inatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *