Det blev vitt!

Nu kan man snacka om att saker och ting börjar falla på plats. Filip har varit väldigt seg och hängig hela dagen så då fick jag målat färdigt huset och min man byggde klart terassen. Han var väl egentligen färdig, men bestämde sig för att bygga på en liten extra bit vid poolkanten där solstolarna står.

vitt_drömhusVad tycks? Det blev vitt och visst är det snyggt!

jotun_drygolinVi är riktigt, riktigt nöjda med resultatet och nu är det bara gräsmattan som saknas här.

hus_inspiration

 

Poolen är rensad, 28 grader varm och färdig att bada i när vädret och värmen i luften tillåter. 🙂poolFilip blev tyvärr bara sämre och sämre, äter ingenting och har inte velat dricka på hela dagen. Så vi var iväg på akutmottagningen för att försäkra oss om att det inte var något värre med honom än vad vi visste. Det var det inte, utan han har vattenkoppor. Men det har satt sig väldigt många blåsor i hans hals och därför är det svårt för honom att äta och dricka. Men det kommer förhoppningsvis gå över av sig självt. Nu sover han så jag och min man ska mysa lite på soffan innan det är dags för oss att också försöka sova lite grann.. Känner vi på oss rätt så kommer Filip hålla oss vakna mer eller mindre hela denna natten också..

Ha en fin söndagkväll allesamman. Kramar

10 reaktioner på “Det blev vitt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *