Pannkaksmys

Vi fick hämtat ut passet förut till lilleman på ambassaden och åkte direkt hem igen eftersom han inte är helt frisk fortfarande. När vi kom hem så var vi så ruskigt sugna på pannkakor och gjorde det till lunch.

orkideFilip sitter fortfarande som ett litet klister på mig och det är ingenting annat som fungerar än att hänga över mina axlar. Sen spelar det ingen roll vad jag än gör, så länge han får vara hos mig är allt rätt så bra..

pannkakor_receptEfter maten fick jag dock lite avlastning för då ville han sova lite och då går det väldigt bra med pappas armar. Där ligger han så gott och jag tror det är mysigt för min man också att känna sig behövd av sin lilla prins. Dom är så söta tillsammans och sitter nu båda två och slumrar i skinnfåtöljen.

K.lundqvistSå då fick jag äntligen lite tid till mig själv, bloggen, mailen och allt annat som jag önskar att göra. Ni glömmer väl inte att ni har möjlighet att vinna ett sånt här fint doftljus som luktar alldeles otroligt gott? Lätt som en plätt att vara med i tävlingen – Klicka HÄR för att se hur! 🙂

exklusivt_doftljus

Jag måste faktiskt säga att jag älskar det här ljuset. Det luktar riktigt gott i hela rummet och ser riktigt fancy ut! Så den som vinner kan skatta sig lycklig! 😉 Hihi, lycka till!

Kramkram

 

2 reaktioner på “Pannkaksmys”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *