Nu är allt bra igen!

Godmorgon!

Den bästa morgonen på väldigt, väldigt länge vill jag lugnt påstå! Filip sov hela natten och vi alla vaknade klockan åtta och låg och myste i våran säng. Nu verkar Filip vara helt återställd och slukade i sig en hel flaska med ersättning när han vaknade. Äntligen är allt bra igen!

morgonrufsKolla morgonrufset på den här lilla goingen. Nu börjar håret växa mer och mer och krullarna efter hans far börjar synas rätt så tydligt i nacken. Hihi lilla sötnosen!

pojkarPåklädd och klara för dagen. Nu ska vi äta frukost och så ska jag göra i ordning mig också. Det är så härligt att Filip är sig själv igen och kan sitta och leka och vara lite självständig och inte sitta fastklistrad på mig som han gjorde igår. Nu känner jag igen honom igen och det är så lättande och underbart att veta att han har det bra.

leksak_verktygslådaOm inte alls så länge så kommer några vänner hit med sina barn. Det är min gamla bäsis, Carro, från högstadiet med hennes dotter och så är det Amanda, också en vän från den tiden, med hennes son. Så det blir en riktig playdate för dom små och massa med mys och skoj för oss vuxna. En fantastiskt kul dag om jag får säga det själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *