Hemmagjord pyttipanna

Nu är ju min man hemmapappa och det har han verkligen tagit på allvar. Han har tvättat, städat och till och med lagat middag idag. Jag kunde själv inte komma ihåg vad vi skulle äta idag eftersom vi inte handlat på en stund nu när vi ska vara borta. Men M lyckas alltid trolla med det vi har och idag blev det en hemmagjord pyttipanna som smakade riktigt, riktigt gott!

pyttipanna_receptDet kanske inte ser så smakligt ut, men jag kan lova att det åkte ner med ett nafs. Potatis, morötter, lök, bacon, kött, ägg och rödbetor. Mums, ibland får min man verkligen till det kan jag lova!

hemmagjord_pyttipanna_recept

Jag tycker det känns alldeles underbart att ha M hemma hos mig nu och jag känner mig nästan lite bortskämd. Men jag ska absolut inte förslappa mig helt nu bara för att vi är två här hemma. Vi ska hjälpas åt med det som måste göras och på så sätt kommer vi få massor med tid att bara umgås, mysa och spendera tid med varandra framöver. Underbart! <3

1 reaktion på “Hemmagjord pyttipanna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *