Så skönt

Godmorgon!

inredningsdesignVilken underbar morgon det är idag! Filip vaknade kl 4 och ville inte somna om. Av någon anledning så blev jag alldeles klarvaken och gick och bar in honom till vårt sovrum och där låg vi och myste hela familjen till klockan närmade sig 6. Då tänkte jag först att vi skulle gå upp, men då bestämde sig lilleman att han ville sova lite till, så vi somnade om och vaknade först nu! Så himla skönt. Och det är extra skönt att veta att Filip nu är frisk och att den där dumma sjukdomen är över för gott och aldrig någonsin kommer att komma tillbaka igen! – Skönt minst sagt för oss alla <3

tatuering_inspiration_handledSå nu är vi utvilade trots allt och ska börja dagen med en kaffe och frukost. Sen måste jag tvätta så att vi har kläder att ta med oss till Stockholm, för imorgon åker vi ju! Igår när vi var på Jessheim storsenter så fick jag i uppgift av min man att köpa en resväska, så det gjorde jag såklart. En champagnefärgad Titan i bästa kvalitet. Så nu hoppas jag att vi har en väska som kan hålla i många, många år framöver! 😉

tatuering_inspirationNu är det, för övrigt, bara två dagar kvar att kunna tävla om ett exklusivt doftljus från K.Lundqvist.

k_lundqvist_doftljus  k_lundqvist_doftljus  k_lundqvist_doftljus

Det är busenkelt att vara med, bara att Klicka HÄR för att se hur. Kom ihåg att du dubblar dina chanser genom att dela tävlingen på blogg/facebook! 😉 Lycka till!

1 reaktion på “Så skönt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *