Grattis älskling!

Idag fyller den finaste mannen i hela världen år – Grattis till min älskade älskling på födelsedagen! 😀

födelsedagMina ord räcker inte till för att beskriva hur mycket jag tycker om dig. Du förgyller mina dagar till max och sen den dagen jag såg dig första gången så har jag inte kunnat föreställa mig mitt liv utan dig. Du är min bättre hälft som jag inte överlever utan och jag frågar mig flera gånger dagligen vad jag möjligen har gjort för att förtjäna en sån underbar man som du. Jag känner mig som en prinsessa alla dagar i året och jag hoppas att jag, i alla fall på din födelsedag, kan få dig att känna sig som den prinsen du är!

ray_ban

Jag älskar dig min fina man, Grattis igen! Hoppas att du får en fin födelsedag i Stockholm med mig och din son. PUSS <3

1 reaktion på “Grattis älskling!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *