Instagram

Godmorgon!

Självklart vaknar jag av mig själv klockan 6!! Gaah! Typiskt när man väl får sova för en gångs skull.. Vi bytte jo hotell med mina föräldrar igår, så dom tog Filip över natten. M ligger fortfarande och sover här jämte mig och det är nog bra för han drack ett och annat glas igår! 😉

Förresten, om ni vill hänga med på vad vi gör här på vår Stocholmsresa så kan ni alltid följa mig på instagram där jag lägger upp bilder titt som tätt! 😉

instagram@oslofru heter jag på Instagram för er som vill följa! 😉

Jag har inte med datorn till detta hotellet, men jag kan ju försöka berätta om kvällen från mobilen (bilderna är tagna från min iPhone från kvällen så räkna inte med den bästa kvalitén i nästa inlägg)

Annars idag så ska vi, efter frukost, åka och göra ett 3D-ultraljud på bebisen i magen. Det ska bli häftigt att se hur han ser ut! Och för övrigt så kom min man på ett jättefint namn igår som han antagligen ska få heta!! 🙂 nu börjar det ju faktiskt närma sig och att vi snart blir tvåbarnsföräldrar börjar äntligen slå oss. Gud som vi längtar!

Lite senare idag kommer jag dessutom dra en vinnare i tävligen! Om ni missat att vara med så har ni fortfarande chans fram till 18.00 ikväll! Klicka HÄR för att delta 😉

KramKram

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *