Stockholm dag 1

Morgonen idag startade med att jag sprang upp vid 7tiden och gjorde i ordning lite frukost på sängen till min man som fyller år, tände ljus och la lite paket på en bricka.

frukost_på_sängenDet uppskattades och efter att paketen var öppnade och frukosten var uppäten så var det bara för oss att skynda oss iväg till flygplatsen.

gardemoenLite småtrötta, men klara att checka in och lite förväntansfulla över hur det skulle gå att resa med Filip på planet. Vi hittade ett litet miniflyg som vi lekte i tills det var dags för boarding.

gardemoen_flygplatsFilip var på toppenhumör och själva flygresan gick alldeles utmärkt. Han var jätteglad hela tiden och satt nästan skrattande under hela resan och kollade ut genom fönstret. Så flyga med barn var ju inga problem alls!

När vi kom fram till Stokholm så stod en man och väntade på oss som körde oss till hotellet. Vi hade nämligen förbeställt en taxi med bilbarnstol och det var väldigt smart gjort tycker vi! 😉

Vi checkade in fort och gick sen ut på stan för att äta lunch. Jag var svinhungrig så vi tog bara det första bästa vi hittade.

lunch_stockholmEfter lunch så gick vi och kollade lite på stan och till slut var jag tvungen att avslöja att mina föräldrar skulle komma hit och möta oss..

gärdet_stockholm.. dom ska nämligen vara barnvakt för Filip ikväll och i natt så att jag och min man kan få fira hans födelsedag tillsammans. Vad vi ska göra ikväll får ni reda på imorgon! 😉

Det var jättefint väder så därför gick vi runt på Gärdet lite grann och lekte. Filip hjälpte till att dra morfars resväska så snäll som han är!

sightseeing_stockholm

Nu har vi precis kommit till hotellet och ska göra oss iordning lite grann innan vi ska lämna mina föräldrar och Filip. Min man har ingen aning om vad vi ska hitta på så det känns lite kul att jag för en gångs skull får överraska honom. Hoppas han blir glad! 🙂

ray_banFörsta dagen här i Stockholm har varit superbra och nu ser vi fram emot en långweekend här! 😉

3 reaktioner på “Stockholm dag 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *