Skansen

Ännu en underbar dag i Stockholm. Denna gången tog vi en heldag på Skansen efter att vi köpt ett par Nikes till min man så att han kunde gå och efter en liten picknick på en gräsplätt. Det var så himla skönt väder så vi ville ta det lugnt lite medan Filip ändå sov middag i vagnen.

djurgården_stockholm

Filip sov som en stock, så efter att jordgubbarna var uppätna så gick vi till Skansen ändå och startade våran dag hos dom coola djuren.

skansenDet var jättefint att gå runt och se på allt där inne och efter inte allt för länge så vaknade lilleman och ville glatt se på alla djur.

djur_skansen_stockholmDet var verkligen superkul att se hur roligt Filip verkade tycka att det var att få gå runt och se på alla djuren. Det är ju faktiskt första gången han ser getter, björnar, sälar och alla dom häftiga djuren som finns på Skansen.

skansenDet var tur att han sov innan så han hade energi och springa runt, för det hade han verkligen och jag har nog aldrig sett han så lycklig!

zunstarFilip har på sig kläder från Zunstar. Titta gärna in i deras webshop Här och med rabattkoden: ZUNSTAR772 får ni 25% 🙂

skansen_stockholmVi traskade runt i många timmar och kollade på allt och sen hittade min man även till Akvariet där han självklart ville gå in och fortsätta se.

akvariet_skansen

Det var verkligen en superlyckad dag, men efter många timmars promenerande så orkade jag knappt röra mig längre. Så då var det dags att övertala mina överlyckliga pojkar att gå hem.

zunstar_barnklader

Vi kom precis innanför dörren på hotellet och jag är verkligen helt slut i hela kroppen. Jag vet seriöst inte hur jag ska klara att röra mig runt på stan imorgon då det är vår sista ordentliga shoppingdag. Men antagligen hinner kroppen återhämta sig tills dess.

Nu ska vi lägga Filip och sen ska vi ta en lång dusch och sen mysa framför någon bra film. Perfekt lördag!

OSLOFRUS BETYG PÅ SKANSEN I STOCKHOLM

betyg_4

4 reaktioner på “Skansen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *