Bästa för hyn

Som jag nämnde härom dagen så fick jag hjälp på Sephora att hitta det bästa sminket för min hy. Jag har tidigare köpt concealer, foundation och puder för att kunna täcka min acne. Men nu blev jag informerad om en ny mineralfoundation som var extremt täckande och även bra för hyn.

youngblood

Jag är verkligen jättetacksam för hjälpen jag fick, för jag tycker redan att huden känns bättre och andas på ett helt annat sätt än vad den gjorde tidigare. Det var så tufft att sminka mig och kleta på lager på lager med det ena sminket efter det andra för att täcka mina synliga finnar och acneärr. Men nu behöver jag bara pudra på en gång med denna mineralfoundation och det ger ett, minsta lika bra, täckande resultat! mineralfoundation

Det känns extra skönt att ha hittat en sån här luftig foundation för huden nu när det är sol och sommar. Jag hatar att känna mig för sminkad när jag är ute i solen, så det kom väldigt lägligt att jag hittade rätt just nu! 😉ray_ban

Nu ska vi ta oss ut på stan! Kramis 😉

2 reaktioner på “Bästa för hyn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *