Hotellfrukost

Godmorgon!

Det bästa med att inte bo hemma måste vara att hotellen alltid har så jääääkla goda frukostar! Finns det något bättre sätt att starta dagen på än att plocka på sig allt av det godaste man vet?

hotellfrukost

Bilderna är från igår 

Bacon, köttbullar, goda mackor med alla pålägg man kan tänka sig, frukter, bullar, kaffe och juice. Så himla gott!

Idag ska vi ut på stan och shoppa. Vi har inte varit på NK än och både jag och min man skulle vilja gå dit och kika lite. Jag vill så gärna köpa ett par söta ballerina, en fin kofta, en bikini och lite annat smått och gott. Filip måste dessutom få nya skor, både vanliga sneakers och ett par sandaler nu när det blir lite varmare ute. M behöver ingenting alls, men han hittar helt säkert något snyggt i alla fall! 😉 Sen i eftermiddag ska vi träffa min bästa vän, Elin. Hon har beställt bord på en italiensk restaurang som vi ska äta middag på. Det ska bli jättekul att  träffas och snacka av sig lite grann eftersom det var så himla länge sen vi sågs nu.

Sen imorgon ska vi åka tillbaka till Oslo igen. Så jag hoppas att denna dagen blir en lika bra dag som alla dom tidigare vi haft, dock regnar det, men det gör ingenting eftersom vi ska vara inomhus och shoppa hela dagen!

4 reaktioner på “Hotellfrukost”

 • Hanna skriver:

  Åhh men jag håller så med dig. Hotellfrukostar är det bästa som finns. Hotellen som har lekrum vid frukosten är ännu bättre när man har barn som klarar sig själv men ändå inte vill sitta still vid bordet lika länge som föräldrarna. tummen upp på det 🙂

 • stinaserina skriver:

  Åh så gott 🙂

 • Lina skriver:

  Va härligt ni ser ut att ha det här i Stockholm 🙂 och jag håller med, hotellfrukost är bland det bästa som finns!!

 • Madde skriver:

  Bland det bästa som finns 🙂 Tyvärr äter man lite för mycket dom gångerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *