Gucci

Vi hann med några shoppingstopp i mina favoritbutiker innan vi skulle ta oss till flygplatsen och självklart kan jag inte motstå att köpa någonting när min man insisterar! 😉

Gucci_stockholmSå det blev något spännande inne på Gucci bland annat.

gucci_stockholm

Kan ni gissa vad det är i påsen? 😉

Jag märkte nu att bara halva detta inlägget kommit upp. Internetanslutningen var så fruktansvärt dålig när vi var på flygplatsen, plus att jag fick lite bråttom att gå till gaten, så därför hann jag inte blogga färdigt.

Men vi är i alla fall hemma nu igen och resan gick jättebra! Filip tycker bara det är roligt att flyga och han älskar att flörta med alla som ser på honom. Så att resa med barn var ju lätt som en plätt och något vi inte har några som helst problem med att göra igen!

Nu ska vi bada, äta middag, lägga Filip och sen mysa här hemma. Det känns jätteskönt att vara tillbaka, även fast vi hade riktigt kul i Stockholm så är vårt hus i Oslo alltid bäst! 😉

Jag lovar att berätta om vår sista dag för er och visa upp allt fint jag köpt, men det får bli imorgon bitti för nu ska vi bara njuta av att vi kommit hem igen. Kram på er

3 reaktioner på “Gucci”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *