Älskar accessoarer

Om det är någonting som jag älskar så är det accessoarer och det är nog det jag lägger mest pengar på också. Så nu när vi var i Stockholm så ville min man att jag skulle unna mig något fint och köpte därför både ett par skor från Gucci till mig och ett par shades från Prada. <3 Gucci_ballerina

Jag älskar ballerinas på sommaren och dessa är verkligen fina till allt! Bruna ben, ljusa kläder och även svar och mörkt. Supersöta och sitter som en smäck på foten. Jag har ofta problem med ballerinas då jag tycker att dom ofta kan vara lite hårda eller göra ont på knölen längst fram på foten där sömmen går, men dessa var jättemjuka och sköna. Gucci_skor

Sen var vi även inne på Prada och där hittade jag dom perfekta solglasögonen!

Prada_solbrillor

Mina Guccibrillor gjorde jag tyvärr sönder för nån vecka sen och istället för att laga dom så tänkte jag att det kunde vara läge för att köpa ett par nya. Tur att min man höll med! 😉

Prada_shades

Visst är dom snygga?

4 reaktioner på “Älskar accessoarer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *