Smått och gott från taxfreen

Herregud vad vi har kämpat och slitit idag!! Vi har varit ute i regnet hela dagen och kämpat med att lägga kantsten där gränsen mellan sten och gräs ska gå. Imorgon kommer dom nämligen hit och lämnar gräs som vi ska börja rulla ut på torsdag, med hjälp av mina snälla föräldrar som kommer hit och hjälper oss. Det var inte bara-bara kan jag lova, utan vi har verkligen slitit nonstop hela dagen, så nu är vi helt färdiga.

Jag har precis tagit en lång dusch och nu är min man och Filip uppe och badar. Känns skönt att vara ren, varm och fräsch nu inför kvällen. Filip ska snart sova och vi ska äta lite middag innan vårt kvällsmys. Självklart köpte vi med massor av godis från taxfreen igår som vi kan gotta oss med. Absoluta favoriten är ju dom där stora Tobleronebitarna. Mums, mums!

taxfree_godis

Lite nyttiga får man ju också vara, så därför brukar vi alltid göra lite snacks av antingen grönsaker eller frukt. Av någon konstig anledning så känns det inte lika onyttigt om man blandar alla sötsaker med lite grönsaker, eller hur? Hehe 😉

Nu när vi var borta i helgen så har vi inte sett på tv eller film alls, så därför har vi lite serieavsnitt att se på nu när vi är hemma igen. Ikväll blir det Million Dollar Listing och kanske ett avsnitt av White Collar. Fast vi får se vad vi orkar, för så som det känns nu så vill jag bara gå och lägga mig så att vi orkar med att jobba vidare med tomten imorgon också. Lovar att lägga upp för- och efterbilder sen när vi är klara med allt. Tror seriöst det kommer bli riktigt fint när vi är klara med allt!

2 reaktioner på “Smått och gott från taxfreen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *