Pågående arbete

grävmaskin

Som ni vet så har vi jobbat en hel del med tomten och ska jag vara ärlig så vet jag inte hur många timmar vi har varit ute och grejat med det ena och det andra.

gravmaskin

Vi har hittills fått dumpat flera lass med jord, fördelat jorden med grävmaskin, fått ännu mer jord dumpad nu och fördelat själva med spade och skottkärra. Utöver det har vi målat huset, byggt stentrapp till ingångarna, byggt terass och vindskydd och satt upp kantsten.

kantsten

Så fort man blivit färdig med en sak så är det alltid en början på någonting nytt. Som tur är så tycker både jag och M att det är roligt att vara ute och greja, så det gör ingenting. För det mesta har det varit fint väder och då är det ju faktiskt väldigt skönt att vara ute, inte bara för mig och min man, utan för Filip också.

byggarbete

Filip fullkomligt Älskar att vara ute och greja, speciellt är han väldigt förtjust i grävmaskiner och vi tror aldrig att vi sett honom så lycklig som när han fick åka med i en.

Filip_gravmaskin

Även fast vi har haft väldigt roligt med jobbandet så börjar det faktiskt kännas rätt så skönt att det börjar närma sig sitt slut med allt arbetande. För efter att vi rullat ut gräset imorgon så är vattna, det enda jobbet som återstår. (om man bortser från småpill som att göra ett grönsaksland, sätta träd, plantera blommor och sånt skoj)

Det ska bli kul att visa er bilder på resultatet så fort vi fått upp gräset imorgon! Jag längtar så himla mycket själv efter att få se hur det kommer se ut när allt är färdigt.

Nu ska jag ta en välförtjänt powernap på soffan innan jag svimmar av utav utmattning. Hehe 🙂

1 reaktion på “Pågående arbete”

  • Aaa skriver:

    Det är verkligen konstigt att små pojkar i 99% av fallen är helt tokiga i grävmaskiner och sådant och flickorna typ aldrig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *