Tur med vädret

Snacka om att vi har tur med vädret! När vi var i Stockholm så strålade solen nästan varje dag och nu när vi kom tillbaka till Oslo så är det lika fint väder här. Det är något speciellt när solen skiner för allting blir så mycket lättare och roligare då!

Oslofru

Vi har varit ute hela förmiddagen och försökt förbereda med jorden så att tomten ska vara så platt som möjligt innan vi rullar ut gräset imorgon. Men nu var det dags för Filip att sova middag så då tänkte vi passa på att ta en tidig lunchpaus. Det är omöjligt att gå efter klockan när lilleman bestämmer när vi ska gå upp på dagarna, så eftersom vi åt frukost långt innan tuppen var uppe så är vi hungriga igen redan nu. Idag fick det bli en sallad med lite allt möjligt i, skinka, morot, sallad, purjolök, avokado, paprika, gurka, tomat, salt, peppar och olivolja. Hehe, det blir så himla gott när man blandar så mycket som möjligt 😉serranoskinka_salladOm några timmar så kommer mina föräldrar hit. Som vanligt tycker jag att det är superkul att vara med dom och Filip tycker det är minst lika kul som mig att få umgås lite grann med sin mormor och morfar. Sen är det dessutom supersnällt av dom att hjälpa oss med gräset, för det är en och annan rulle som ska rullas ut och jag och M skulle nog aldrig orka att göra allt det själva.

Nä, nu ska jag pussas med min älskade man lite extra medan Filip sover. Man får passa på att njuta av den lilla egentiden man får för för det mesta så är vi ju med lilleplutt och då är all uppmärksamhet riktad mot honom.

Kram på er!

1 reaktion på “Tur med vädret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *