Mormor och morfar

Filip älskar när mormor och morfar är här och jag tror att dom också älskar att vara med Filip. Så därför stannar dom lite längre ut på dagen idag. Så nu har vi precis brunchat lite grann och lilleman har precis vaknat ur en tidig middagslur. Dagarna börjar ju så tidigt här hemma hos oss så det känns nästan lite konstigt att vi hunnit med så här mycket innan klockan ens är 11! 😉

mormorMin mamma och pappa turas om att mysa med sitt älskade barnbarn och det är så fint att se hur mycket dom tycker om varandra.

morfarFilip är liksom lite extra glad när dom är här och det är så synd att dom inte bor närmare så att vi kunde ses oftare..

barn_pyjamasMen sånt är livet och vi ses ju så ofta vi kan oavsett vart i världen vi bor!

Eftersom dom stannar lite längre så tänkte jag ta hjälp av mammas expertis när det kommer till gröna fingrar. Själv är jag värdelös på att hålla växter, blommor och plantor vid liv, men med lite hjälp ska jag nog får det att fungera. Så om en liten stund tänkte vi åka till Plantagen och köpa två stora krukor med någon grön fin växt till ingången och sen vill jag även ha en stor kruka till baksidan fylld med örter, vilket är både snyggt och praktiskt. Vi får se vad vi hittar på när vi väl är där och ser vad dom har. 😉

2 reaktioner på “Mormor och morfar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *