Ombytta roller

Godmorgon!

Här hemma är vi uppe långt före tuppen och alla andra djur också för den delen! Jag vaknade av att min man låg och kollade på mobilen strax efter att klockan var 6 och då gick jag ner och fann min pappa och son lekandes på golvet i vardagsrummet. Så det verkar som att hela familjen här är morgonpigga. Men det är väl skönt att starta dagen tidigt, speciellt dagar som dessa när himmelen är blå!

Här hemma är det ombytta roller under alla måltider. Jaa, varför ska vi alltid mata Filip för egentligen? Varför kan vi inte byta ibland och låta lilleman mata oss? 😉

barnmatJo då det kan vi  och det går alldeles utmärkt! Så här ser det ut rätt så ofta hemma hos oss, Filip älskar nämligen att mata oss med vad vi nu än ska äta. Han själv är inte så stor i maten, men han ger mer än gärna till oss så att vi ska bli mätta och belåtna 🙂

Idag åker mina föräldrar tillbaka till Sverige igen. Det har varit jättekul att ha dom här, men nu ser vi faktiskt fram emot en hel helg, bara vår lilla familj utan några som helst planer. Vi behöver ta det lite lugnt nu känner vi och det ska bli skönt nu att få några dagar med fint väder på terassen och med ett och annat dopp i poolen.

Nu ska jag umgås lite med min mor och far innan dom åker. Kramkram

1 reaktion på “Ombytta roller”

  • Annica skriver:

    Nej så mysigt!

    Här var vi också uppe vid 6-tiden, jag och tjejerna. Maken redan på jobbet sedan 05.30. Så idag blir det nog att ta det lugnt och titta in marknaden här i Huskvarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *