Plantagen

Gud så mycket fint det finns på Plantagen och hade jag fått så hade jag köpt allt där inne och planterat en stor blomster-ört-bär&frukt-land. Men tyvärr så är inte min man inne på samma bana, så därför fick jag nöja mig med lite till att börja med.

plantagen_osloMamma var med och hjälpte till lite grann. Hon älskar planter och växter så det är alltid skönt att få lite tips och trix från henne innan man köper något. Lättskött är det viktigaste för mig så därför fick det bli lite gröna plantor som jag inte behöver bry mig allt för mycket om.

plantagenFilip tyckte det var superkul att vara med och kolla på allt grönt där inne också.

plantagenOch så hade vi såklart med min man som bärhjälp också! 😉

plantagenVi köpte vinbärsbuskar och jordgubbar så länge tills vi bestämt oss lite mer exakt hur vi vill göra det med ett eventuellt land där vi kan sätta örter och sånt. Men en bra början blev det och sen köpte jag även två gröna fina saker till ingången. Se så fint det blev:

ingang_husNu är det så jäkla varmt här hemma så vi tänkte faktiskt ta ett dopp i poolen! Sjukt skön fredag! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *