YES!

Godmorgon!

Jag tog till mig av alla era tips när det kom till Filip och hans dåliga sömn på nätterna. Väldigt många av er påpekade att vi skulle ha mörkt rum och jag tänkte inte så mycket på det först eftersom vi hade rullgardiner och det var relativt mörkt där. Men kolsvart blev det ju inte och när det började ljusna ute så blev rummet mycket ljusare. Så i går hängde vi upp tillfälliga filtar över fönstrena för att att göra det kolsvart – och Vips så sov Filip hela natten lång! YES säger jag bara! Äntligen!

familj

Kanske vi har löst det nu? Hoppas i alla fall det!

Jag vill i alla fall inte ha fula filtar upphängda i Filips rum över hans fönster, så i dagarna ska vi på gardinjakt. Hoppas vi hittar några fina och mörkläggande gardiner som vi kan sätta upp där. Jag undrar om Ikea kanske har och om jag kan lyckas lura med min man dit? Hehe, jag älskar Ikea, men tyvärr gör inte M det. Så jag får bara med honom dit 2 ggr/år och om jag minns rätt så har vi redan varit där en gång i år och jag vet inte om jag vill använda min sista gång till att se på gardiner till Filip. Så jag får sätta mig ner och skriva ner om det är något mer jag kan tänka mig att köpa där ifrån så att besöket liksom blir värt det.

Ny vecka, nya möjligheter, massa nytt som ska göras. Men först – en kaffe! 😉

6 reaktioner på “YES!”

 • Il skriver:

  Om du bara ska köpa gardiner så kan du ju åka själv? Du har ju bil och är hemma hela dagarna?

  OSLOFRU SVAR:
  Kan kan jag väl, men vill vill jag inte. Vi gillar att göra saker tillsammans 🙂

 • Ditte skriver:

  Det finns rullgardiner som är mörkläggande både på IKEA och hemtex m.fl butiker.
  Och man kan beställa dem från flera butiker och ha t.ex en grå framsida eller vit och baksidan mörk så de ändå mörklägger.
  Lycka till.

 • ISA skriver:

  åh gud vad skönt om det är löst, sömnen är ju såå viktig!

 • Nat skriver:

  Underbart, glad att det verkar fungera!!!

 • Anki skriver:

  Super skönt ju. Hoppas det håller i sig. ,,, haha fula filtar ja,, det använder vi titt som tätt om vi sover borta , alla har ju som sagt inte kolsvart. Natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *