Borsta, borsta

Godmorgon!

Ännu en hel natt med sömn! Wow säger jag bara, att en sån liten sak som gardiner kunde göra så stor skillnad. Vi är verkligen glada och tacksamma över att vi äntligen får sova och jag hade nästan glömt hur skönt det känns att vakna utvilad. Även fast Filip vill gå upp strax innan 6 så gör det ingenting när han har sovit oavbrutet sen 19 igår kväll.

Våran prins har precis ätit frukost och borstat tänderna. Förut så satt vi alltid vid matbordet och borstade, men nu försöker vi få in nya rutiner och borsta på badet efter frukost och sen en gång på kvällen innan läggdags.

borsta_tander_barnPappa är överlägset bäst på att borsta och nu när Filip har fått en liten pall att stå på så tycker han faktiskt att det är rätt så kul att göra det också.

borsta_tander_pa_barnDet blir en mysig liten stund på badet och alltid efter att pappa hjälpt till att borsta så står han en stund själv och tycker att det är superkul. Det känns skönt att få in en sån viktig rutin i vardagen och samtidigt fått det till en rolig grej!

Idag ska vi åka en rätt så lång bit för att lämna in en av våra 3 bilar. Vi har haft ett leasingavtal på den bilen i 3 år som nu har gått ut. Det är min allra första bil och jag har haft den i 3 år, men nu är det dags att lämna den bakom sig och att leasa bil känns inte riktigt optimalt då man inte till 100% äger den själv. Nu har vi ju en elbil och en Volvo v70 som vi älskar och två bilar räcker absolut för oss och vår lilla familj! 😉

Igår fick vi för övrigt skruvat och fixat med lite av det vi köpte på Ikea och Bohus. Det blev verkligen superfint! Kolla in här lite senare så ska ni få se! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *