Örter

Nu har jag satt lite örter i en av korgarna som vi har hängt upp på vindskyddet. örter

Jag tycker verkligen det blev superfint och så praktiskt också. Vi brukar nästan alltid använda oss utav örter i vår matlagning. Basilika är en stor favorit, men gräslök, dill och rosmarin fick också följa med ner i krukan. Inte bara gott, men vackert också!basilikaNu hoppas jag bara att dom håller länge och aldrig blir dåliga eller dör. För så länge dom får sol och vattnas så ska det väl inte vara så svårt att hålla örter vid liv? Fast tyvärr kan allt hända när det kommer till mig och sånt som är grönt.. Men vad jag har hört så ska man äta massor, klippa ner dom och så växer dom mer och mer. Så därför ska vi klippa av lite rosmarin till middagen. Å så gott! 🙂

2 reaktioner på “Örter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *