Gravid v.26

Godmorgon!

Idag går vi in i graviditetsvecka 26.

gravid_v_26Allting känns fortfarande väldigt bra i graviditeten och jag har egentligen inga krämpor värt att klaga på. Jag är väldigt hungrig och sugen på saker hela tiden och har gått upp totalt 11 kg än så länge.

gravid_vecka_for_veckaMagen växer i takt med bebisen och det är väldigt mycket liv där i och framför allt på kvällarna och nätterna så känner jag väldigt mycket sparkar och rörlighet. I början störde det mig lite grann när jag skulle sova, men nu tycker jag bara det är mysigt och ligger mest och njuter när jag känner att han rör sig och mår bra där i.

gravid_vecka_26

Jag blir mer och mer förväntansfull för varje dag som går och jag känner att veckorna rullar på väldigt fort och tiden för förlossning börjar närma sig. Visst det är 14 veckor kvar, men det kommer gå så fort och plötsligt, innan vi vet ordet av, så kommer vi vara där. Så jag börjar redan nu förbereda mig för förlossning. Jag har tänkt ut hur jag önskar att göra denna gången med smärtstillande och annat, samt hur vi ska göra med passning för Filip. Jag är lite nervös, men samtidigt väldigt klar denna gången på vad som komma skall och känner mig väldigt bra förberedd och klar för att träffa den lilla knotten. Att få vara gravid en andra gång i livet är så fantastiskt kul och jag är verkligen tacksam för varje dag som jag får lov att bära på vårt lilla mirakel. Denna gången är det nästan ännu roligare eftersom Filip får vara med på hela resan och han börjar mer och mer förstå att mammas mage är lite speciell. Å så vi längtar nu hela familjen efter lille lillebror <3

gravid_vecka_for_vecka

4 reaktioner på “Gravid v.26”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *