Morgonträning

Godmorgon!

Den sista tiden så har jag mått väldigt bra, Men samtidigt känt mig väldigt plufsig. Jag har gått upp väldigt mycket på kort tid och det har hänt mycket med min kropp som jag inte riktigt hängt med på. När kroppen förändras i en takt som jag inte är beredd på så har jag svårt att vänja mig vid mitt utseende och vara bekväm i min egen kropp.

Men istället för att vara ledsen över att se mig i spegeln så ska jag göra någonting åt saken. Jag menar absolut inte att jag ska börja banta och träna stenhårt, men det skadar ju inte att försöka hålla sockerintaget nere, äta nyttigare och kanske göra lite lätt träning någon gång i veckan.

gravid_traningNu när det är finare väder på dagarna så är det ju inte jobbigt att gå ut och lägga sig på terassen så fort skuggan börjar dra sig tillbaka. Jag har bestämt mig för att köra lite lätta benövningar en gång i veckan och armar en gång i veckan. Jag vet inte varför jag slutade träna när jag blev gravid.. kanske det var för att jag mådde så illa i början? och sen har jag bara blivit förslappad och allt för sockersugen. Men det ska det bli ändring på, från och med nu.

traning_for_gravidaDet är garanterat nyttigt både för mig och bebisen i magen att vara hälsosam och dessutom är morgonträning ett perfekt sätt att börja dagen på.

gravidtraningNu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för dagen. Vi ska börja med att åka till Plantagen för att prata med dom om att plantera häck. Sen ska vi köpa utomhuslekar och sen storhandla mat inför helgen. Hoppas ni får en underbar fredag och helg allihop! Massor med kramar till er alla!

4 reaktioner på “Morgonträning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *