Tv-spel

Idag, efter min man och sons lilla poolhändelse så åkte vi iväg på min efterlängtade shoppingrunda. Jag lyckades fynda lite grann för en gångs skull och nästan allt jag önskade att köpa var det extrapris på! Hur ofta sker det liksom? Bland annat fick vi köpt lite lampor till hallen, samt nya gardiner till sovrummet och sen var vi ju och storhandlade också inför alla frukostar, luncher och middagar ända fram till tisdag.

Så nu ikväll ska vi äta pizza och ha en riktigt skojig tv-spels-kväll!

x-boxTro mig, vi spelar aldrig tv-spel och X-boxet låg långt inne i förrådet. Men av någon lustig anledning så blev både jag och min man sugna att spela lite grann för en gångs skull. Vi brukar alltid annars se på serie eller film på kvällarna, men idag hade vi lust att göra någonting annat, så då fick det bli att plocka fram tvspelet.

tv-spel

Perfekt sysselsättning en fredag som denna. tv-spelImorgon kommer min bror och hans sambo hit och hälsar på. Det var riktigt länge sen vi träffades nu så det ska bli jättekul att ses igen. Dessutom ska det vara kanonväder så då är det så mycket kul man kan hitta på här hemma! Längtar massor tills dom kommer, men nu ska jag återgå till tvspelandet med min underbara man 😉 Go kväll!

3 reaktioner på “Tv-spel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *