Uppgradering på sovrummet

Godmorgon!

Först kanske jag ska börja med att berätta vilken hemsk natt vi haft. Vakna från ca midnatt till fem på morgonen.. Filip är förkyld och när han är snorig så har han väldigt svårt att sova tyvärr. Så idag är vi trötta som satan, men solen skiner så vi ska nog få en fin dag trots allt! Plus att vi får gäster så det är bara att bita ihop och låtsas som att vi sovit som aldrig förr 😉

Jag tänkte visa er hur det blev med dom nya gardinerna på vårt sovrum som vi satte upp igår.

sovrum_inspiration

Tatta! 😉 Vi har varit på utkik efter dom perfekta gardinerna allt för länge nu och under dom senaste månaderna har vi bara haft en tom gardinstång och fullständigt tomma på idéer. Så när vi hittade dessa bruna gardinerna i rätt nyans igår så var vi ju bara tvungna att slå till!inspiration_till_sovrumDet är väldigt svårt att fånga på bild hur det faktiskt ser ut, speciellt med motljus från fönstren, men ni förstår nog ungefär hur det blev. Detaljer är viktigt så därför blev vi extra glada när vi hittade gardinstångsknoppar som passar våran stil. Sen har vi även våra fina doftljus från Gucci i sovrumsfönstrena för att ge sovrummet en himmelskt god doft.

detaljer_sovrum

Vi är nöjda med hur sovrummet börjar se ut och det känns som att varje liten detalj man lägger till gör sån stor skillnad!

sovrum_design

Vem vill inte bara slänga sig i denna Svanesängen med skön päls på? Inte bara jag, utan såklart lilleman också! 😉

sovrum_inredningVi är nöjda, vad tycker ni? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *