Daredevil

Nu när vi varit dåliga så har tvn stått på hela dagen, varvat mellan barnprogram när Filip vill se med Daredevil så fort han vill göra något annat eller sova. Måste säga att Netflix är toppen när det kommer till allt som har med serier och film att göra. Så himla smidigt och bra system, plus att dom gör sjukt bra serier!

Just nu ser vi, som sagt, på en Netflixserie som heter Daredevil – sjukt bra!

netflix_daredevilHar ni inte sett den så borde ni verkligen ta och se den. Riktigt spännande och händelserik!

Nu ska vi ta fram lite glass, fylla på med nässpray, febernedsättande och bädda ner oss i soffan och fortsätta se på nästa avsnitt. Hoppas ni alla är friska och har en lite bättre start på veckan än oss. 🙂 Kramar

5 reaktioner på “Daredevil”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *