Vackra Norge

Alltid när jag är sjuk så brukar jag sitta och drömma mig bort. Tankarna springer lätt iväg och nu har jag börjat fundera över att jag önskar att resa i Norge.

Min man ska nämligen med sin bror och deras pappa till Hardangervidda över en helg i juli och jag är superduperavundsjuk! Det verkar vara så otroligt vackert där och det är definitivt en plats jag önskar att jag kunde få besöka någon gång.

hardangervidda

Se så otroligt vackert det är!

Det finns så många lyxiga hotell som jag skulle vilja bo på med fantastiska vyer att se över. Jag blir helt mållös av allt vackert jag ser och jag tror nog seriöst att jag och min man får boka in en resa i uppåt i landet inom kort.

hotell_hardangervidda

Det finns så många platser i vårt fina land som jag skulle vilja besöka. Bara Oslo, staden där vi bor har så många fantastiska guldkorn som jag älskar och det är faktiskt ett och annat hotell jag har lust att bo på här också. Jag menar, hur härligt är det inte att leka turist i sin egen stad, njuta en hotellfrukost och bara få lite egentid med familjen? Det roliga är ju inte att bo på dom här vanliga hotellen som Scandic eller Radisson, utan prova något nytt – något exklusivt och annorlunda. Ett hotell här i Oslo som jag starkt kan rekommendera är Hotell Grims Grenka. Deras hotell är väldigt speciellt med takterass som man kan utnyttja på soliga dagar, vackra och lyxiga rum i olika stilar och en häftigt inredd restaurang med utsökt god mat.

grims_grenka_hotell_osloSöker ni hotell i Norden så kan ni hitta det mesta på HotelSpecials.no 😉

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort och leta efter något häftigt hotell jag kan boka till mig och min man. Vi får ju passa på att skaffa barnvakt, i alla fall en gång till innan Filips lillebror kommer till världen, och bara vara vi två för en dag eller två. Mina föräldrar ställer helt säkert upp som barnvakt om jag frågar snällt! 😉

7 reaktioner på “Vackra Norge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *