Första klippet

Då har min man klippt gräset här hemma för första gången sen vi rullade ut det med vår nya gräsklippare från Stiga.

Stiga_grasklippareFilip blev lite rädd först när vi satte igång gräsklipparen och krypte upp hos mig i solsolen och ramade hårt åt magen till en början. Men han vande sig snart vid ljudet och tyckte mest det var spännande att se på när pappa gick fram och tillbaka med den stora, bullrande maskinen.

grasklippareDet var jättemysigt att ligga och mysa med min lilla prins och kolla på när min man jobbade. Det luktade nyklippt gräs och solen sken så fint.

FilipSå fort gräset var klippt så kom det ett megamoln från ingenstans och plöstligt började det ösregna! Tur i oturen skulle jag vilja säga – Otur för mig som låg så skönt och solade, men tur för gräsmattan som var alldeles nyklippt och kunde behöva lite vattning.

Nu satte vi oss inne och jag överväger om jag ska baka en kaka eller inte. Jag är så otroligt sötsugen och ända sättet att få det att gå över är att stoppa en kaka i min mun. Jag funderar på kärleksmums, men får se vad min man tycker för det är ju trots allt han som brukar äta största delen av kakan! 😉

18 reaktioner på “Första klippet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *