Grattis Filip 1,5 år!

Idag blir Filip 1,5 år! Grattis min älskade pojke! Filip

Det är helt ofattbart vad tiden flyger förbi, men så är det när man har det roligt har jag hört och det senaste 1,5 åren som du funnits har varit den överlägset bästa tiden i mitt liv!Filip

Att bara få sitta och se på dig förgyller mina dagar och du sprider så mycket glädje och kärlek med din närvaro. Du är för det mesta en underbar solstråle och jag vet seriöst inte vad jag skulle vara utan dig. Du är mitt allt, en del av mig, mitt hjärta, min familj, min största stolthet och det finaste jag har i mitt liv.Filip

Den dagen du kom till världen fick jag en helt ny syn på livet. Du blev det absolut viktigaste och mest värdefulla för mig från den sekunden jag såg dig för första gången. Den kärlek som fyllde hela mitt hjärta och hela min kropp var en obeskrivlig upplevelse som sitter i än idag. Innan du fanns hos mig så visste jag varken in eller ut, vad meningen  var med allting, eller hur min framtid såg ut. Men så fort du kom så insåg jag, min mening med livet är Du.FilipGrattis igen, min älskade pojk! <3

18 reaktioner på “Grattis Filip 1,5 år!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *