Morgon på balkongen

Godmorgon!

balkongIdag är mina pojkar så gott som friska! Jippiii! Jag själv mådde dåligt i natt och var inte så pigg direkt när jag vaknade, men nu efter en alvedon och en kopp kaffe på balkongen så känns det lite bättre. Det blir lite vad man gör det till och eftersom jag inte har feber ska jag försöka rycka upp mig lite idag och ställa in mig på att jag mår bra. Det är ju bara en förkylning och jag blir så rastlös av att bara sitta inne och vila, jag måste få vara ute lite och ta vara på dagarna, speciellt vackra dagar som dessa.

balkongSå vi får se vad vi gör idag. Blir nog inget som är allt för ansträngande, men med detta fina vädret så är det ju skönt att bara ligga ute på en filt och känna gräset mellan tårna medan solen värmer. Kanske en picknick i vår egen trädgård? Vem vet, möjligheterna är många när man bor i sitt drömhus med drömläge och dessutom har hela familjen hemma. Känns som att detta kommer bli en fin onsdag trots allt. 🙂

5 reaktioner på “Morgon på balkongen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *